De Ontluikende Roos

vlaggen voor ...

… ons allemaal!

Juni 2020. De deur van ons (openbare) leven kan stukje bij beetje van het slot! Doe je mee met het vieren van elke centimeter dat ie weer helemaal open kan? Zo ziet het eruit:

 

Bekijk de onderstaande videoboodschap over hoe vlaggen voor ons allemaal tot stand is gekomen en wat de intentie erachter is. Geïnspireerd? Veel plezier en leuk dat je meedoet. Deze oproep én je creaties delen op je sociale media? Graag! Je kunt het vlaggen voor ons allemaal volgen op instagram de_ontluikende_roos.

 

beschrijving
Hoe je vlaggetjes maakt vind je hier: vlaggetjesbeschrijving.

poster
Wil je voorbijgangers op de hoogte brengen van het waarom van je vlaggetjes? Dat kan met deze poster.

opruimtip 1

Denk je na het bekijken van de videoboodschap: dit is een goede aanleiding om de benoemde categorieën op te ruimen? Haal dan de items van een betreffende categorie écht van hun plek (uit een lade of van een plank). Dan komen de spullen namelijk los van hun plaats. Dit vergemakkelijkt het sorteren en het beslissen welke items je kunt gebruiken voor de ‘viering’, welke je wilt behouden of welke een andere bestemming mogen krijgen. Lees ook de tweede opruimtip, als een belangrijke aanvulling op de eerste!

opruimtip 2

Bestaat een categorie uit veel items, maak dan subcategorieën. Kleine opruimprojecten hebben veel meer kans van slagen dan grote projecten. Doe bijvoorbeeld één plank, één lade. Het volbrengen van een klein opruimproject geeft een gevoel van succes en dat motiveert om verder te gaan.

Een vraag? Bel of mail: 06 47 44 26 80 of info@deontluikenderoos.nl.

Inspiratie van de ontluikende roos ontvangen? Abonneer je gratis op: ‘la vie en rose’,
10 keer per jaar een email vol opruimwetenswaardigheden!

Eén reactie op “vlaggen voor …”

  1. Inge van der Woude schreef:

    Wat een ontzettend leuk initiatief Leni. Ik hoop dat mensen er door geïnspireerd raken en zich aansluiten, en dat de boodschap verder mag gaan. Vooral ook zo leuk, dat je tegelijkertijd een ‘herinneringenslinger’ maakt. En het straalt heel veel positiviteit uit, en dat is soms wel even nodig in deze tijd.
    Heel veel succes er mee.
    Groetjes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *