De Ontluikende Roos

ontdekkingsreis

aan de hand van je spullen

In deze ontdekkingsreis nodigt de ontluikende roos je uit je te laten verrassen in je eigen huis. Op een manier die blij maakt en tot een hereniging tussen jou en je dierbare spullen kan leiden. Een manier die wellicht inzichten brengt over waar jíj voor staat en gaat. Én je misschien zelfs overhaalt om te gaan opruimen…

De ontdekkingsreis is geënt op de filosofie van de Japanse opruimspecialiste Marie Kondo. Zij moedigt mensen aan zich bewust te worden van de spullen in huis waar ze echt van houden. Om van daaruit te kijken voor welke spullen het tijd is om een andere bestemming te zoeken.

De ontdekkingsreis is kosteloos beschikbaar.
Klik op het onderstaande voorblad om de beschrijving te openen.

Wil je de reis graag samen maken of er een aspect uit belichten ter verdieping, dan kan dat natuurlijk ook. Bij je thuis, online of per telefoon.

Kom je aan het einde tot de conclusie dat het tijd is om op te gaan ruimen, maar vind je het lastig om in je eentje een start te maken, de ontluikende roos helpt je graag op weg.

Een inspirerende reis toegewenst en veel plezier!

Laat je, wanneer je de eindbestemming hebt bereikt, horen wat je hebt beleefd?
Dat kan door een mailtje te sturen naar: info@deontluikenderoos.nl of middels een reactie onderaan deze pagina. Er wordt zorgvuldig met je reactie omgegaan. Alvast bedankt voor de moeite.

Klik op dit voorblad om de ontdekkingsreis te openen.

De ontluikende roos inspireert tot bewustwording en nodigt uit om in beweging te komen. Om stap voor stap je verlangen naar meer ruimte in huis, hoofd en hart te realiseren. De ontluikende roos ondersteunt je met tips en oefeningen. En natuurlijk steken we samen, waar het je spullen betreft, de handen uit de mouwen.

Een vraag? Bel of mail: 06 47 44 26 80 of info@deontluikenderoos.nl.

2 reacties op “ontdekkingsreis”

  1. Mandy schreef:

    Uit de eerste opdracht kwam onder andere een keukenapparaat. Vanwege het veelvuldige gebruik ziet het er niet uit, maar het levert al jaren goed werk. Dat zulke voorwerpen mijzelf en m’n gezin veel plezier verschaffen, vond ik een verrassende ontdekking. Bij de laatste opdracht dacht ik in eerste instantie: hier heb ik een hard hoofd in. Maar verbazingwekkend, toen ik er over mijmerde, bleek het echt mogelijk! Het was een mooie opdracht om te doen. Het was erg fijn om de reis te maken! Bedankt!

  2. Leni schreef:

    Mandy, leuk om te horen dat het je ‘verrassende ontdekkingen’ heeft opgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *