De Ontluikende Roos

een opgeruimd huis

Staat deze wens al een tijd op je verlanglijstje? Eindelijk je behoefte aan overzicht, ruimte en rust erkennen? Je spullen echt eens grondig doorlopen en sorteren. Je ziet op tegen de rijstebrijberg?

zo gaat het lukken
Met een lach en een traan, geduld en doorzettingsvermogen, in gezelschap van de ontluikende roos professional organizer, kun je kleine en grote bergen verzetten. We gebruiken een beproefde methode.

opruimen is net als onkruid wieden
Opruimen is te vergelijken met onkruid wieden. Je spullen, net als onkruid, zullen je leven lang aandacht nodig hebben. Maar er is goed nieuws: opruimen kun je leren! Dat is de ervaring van de ontluikende roos. Ja, het vraagt een investering in energie en tijd. Maar is je huis eenmaal opgeruimd dan vergt het bijhouden een stuk minder tijd.

ervaringen van klanten
Het was superleuk en gezellig, we hebben veel lol gehad bij het opruimen. Soms weet je even niet waar je moet beginnen. Dankzij de structuur van Leni is het hele proces in beweging gekomen. En Leni, het klopt: het levert inderdaad veel blije momenten op! Heerlijk!” N.R.

“Leni heeft mij begeleid in het proces van opruimen aan de hand van de methode van Marie Kondo. Ik ben heel erg verbaasd dat deze methode zo goed werkt! Leni heeft mij fijn geholpen de essentie van de methode praktisch om te zetten en te begrijpen. Ik snap nu hoe het principe werkt: dat je je omringt met de spullen waar jij van houdt en waar jij blij van wordt! Ik vond het leuk dit met Leni samen te doen. Haar frisse blik heeft mij geholpen om zelf op verschillende manieren te kijken en oplossingen te zoeken. Dit is vaak niet ingewikkeld maar simpel op te lossen!” S.U.

De ontluikende roos inspireert tot bewustwording en nodigt uit om in beweging te komen. Om stap voor stap je verlangen naar meer ruimte in huis, hoofd en hart te realiseren. De ontluikende roos ondersteunt je met tips en oefeningen. En natuurlijk steken we samen, waar het je spullen betreft, de handen uit de mouwen.

Een vraag? Bel of mail: 06 47 44 26 80 of info@deontluikenderoos.nl.