De Ontluikende Roos

stichting jouw laatste levensfase

Vanuit de ervaring met de zorg voor haar moeder, die ruim vijftien jaar in haar ‘laatste levensfase’ verkeerde nadat de diagnose kanker was gesteld, richtte Monique Branse  stichting ‘Jouw Laatste Levensfase’ op. Het is een landelijk dekkend netwerk van samenwerkende partners dat mensen ondersteunt die zich in de laatste fase van hun leven bevinden.

Eenvoudig gezegd: hoe maak je er in deze fase het beste van, op jouw manier? En ben je mantelzorger: hoe help je iemand op een zinvolle manier, met respect voor de ander en jezelf?

De ontluikende roos maakt deel uit van het Jouw Laatste Levensfase, vanuit de overtuiging dat het ordenen van je spullen een prachtige manier is om je levensgeschiedenis nog eens langs te lopen en te delen met je dierbaren. Ik ben heel dankbaar dat ik mensen in deze fase van hun leven mag bijstaan.

De stichting brengt een jaarmagazine uit getiteld ‘Tenslotte’, met hierin een bijdrage van de ontluikende roos. Klik op de foto hieronder voor het artikel of blader het magazine door.

Neem eens een kijkje: www.jouwlaatstelevensfase.nl.

Een vraag? Bel of mail: 06 47 44 26 80 of info@deontluikenderoos.nl.