De Ontluikende Roos

gelukkig met tevreden

Happiness is not a destination, it’s a way of life. Geluk is geen bestemming, het is een manier van leven. Wat een levenskunst!

Wat geeft jou een gevoel van geluk? Ga jij voor een geluksgevoel de stad in om spullen te kopen? Als je eerlijk naar jezelf bent, zonder oordeel: in hoeverre dragen likes bij aan je gelukkig voelen? Wat voor behoeften hebben je hart, hoofd en lijf als het om geluksbeleving gaat?

De ene mens lijkt behept met een stabiel geluksgevoel. Een ander ervaart zijn of haar geluksgevoel als een stoplicht dat op groen of rood springt al naar gelang de voor- of tegenspoed die op het pad verschijnen. Luister naar de column (4,5 min.) van de ontluikende roos en stel jezelf de vraag welke dingen in je leven jou ‘gelukkig met tevreden’ laten zijn.

 

 

Mocht de column je aan het denken hebben gezet, wil je dat dan laten weten in een reactie? Alvast bedankt!

De ontluikende roos inspireert tot bewustwording en nodigt uit om in beweging te komen. Om stap voor stap je verlangen naar meer ruimte in huis, hoofd en hart te realiseren. De ontluikende roos ondersteunt je met tips en oefeningen. En natuurlijk steken we samen, waar het je spullen betreft, de handen uit de mouwen.

Een vraag? Bel of mail: 06 47 44 26 80 of info@deontluikenderoos.nl.

Inspiratie van de ontluikende roos ontvangen? Abonneer je gratis op: ‘la vie en rose’,
10 keer per jaar een email vol opruimwetenswaardigheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *