De Ontluikende Roos

dromen van strandhuisjes

In Engeland, waar we zomers regelmatig familie van mijn man en Engelse vrienden bezoeken, vind je aan de kust deze ‘beach huts‘.

Wat zijn ze toch leuk! Dit keer had ik geluk want ik mocht van een eigenaar even binnen kijken.

Wat zag het er gezellig uit! Mijn fantasie sloeg op hol… Als ik er nou eentje had, hoe zou ik het hutje dan inrichten? Welke van mijn mokken zouden aan de haakjes in de plank mogen prijken? Ik wist het direct… Ik wist ook meteen welke mokken al een tijd stonden te verstoffen en eigenlijk wel weg konden… Als jij de kans had, welke mokken van jou heb jij op het oog? En staan er bij jou in huis ook nog mokken die een andere bestemming zouden mogen krijgen?

 

Een vraag? Bel of mail: 06 47 44 26 80 of info@deontluikenderoos.nl.

Inspiratie van de ontluikende roos ontvangen? Abonneer je gratis op: ‘la vie en rose’,
10 keer per jaar een email vol opruimwetenswaardigheden!