De Ontluikende Roos

agenda

* 2 juli: bijeenkomst ‘Wat als artsen niets meer voor je kunnen doen?’

Dinsdagavond 2 juli organiseert het Platform Jouw Laatste Levensfase een gratis interactieve bijeenkomst in Groningen voor iedereen die, privé of professioneel, te maken heeft met de laatste fase van het leven. Het doel van deze bijeenkomst is in gesprek gaan over wat in deze periode van toegevoegde waarde is. Lees verder…

* 11 oktober: workshop opruimen als je stopt met werken

Tijdens het symposium ‘Stoppen met Werken… Hoe moeilijk kan het zijn?’ verzorgen Lies Mulder en Leni van Noord een workshop met de titel ‘Afscheid nemen van je werk: hoe begin je ‘opgeruimd’ aan een nieuwe levensfase?’. Het symposium is voor vrouwen van de babyboomgeneratie die in de (nabije) toekomst hun werk beëindigen en de zogenaamde derde levensfase ingaan. Uit ervaring van gepensioneerde babyboomers blijkt het opruimen van werkspullen een belangrijk onderdeel van het afscheid nemen van het werk. Maar hoe doe je dat? Het symposium was oorspronkelijk in de lente gepland maar vindt nu plaats op vrijdag 11 oktober van 09.30 tot 16.00 uur in Aduard. Meer informatie volgt.

* cursus

Lies Mulder (Professional Organizer en collega) en ik geven regelmatig de cursus ‘Zijn je spullen je tot lust of last?’ De cursus begint met een startbijeenkomst, gevolgd door een 6-tal maandelijkse terugkombijeenkomsten, waarin je bezig gaat met het opruimen van je huis, en aan de hand van je spullen door je levensgeschiedenis loopt.

Lees hier meer over de cursus.

opgave
Bel of mail: 06 47 44 26 80 of info@deontluikenderoos.nl.

Inspiratie van de ontluikende roos ontvangen? Abonneer je gratis op: ‘la vie en rose’,
10 keer per jaar een email vol opruimwetenswaardigheden!