De Ontluikende Roos

agenda

* lezing

Op dinsdag 19 februari staat de lezing ‘Spullen: de lust of last van je leven?’ bij het Gasthuis (hospice) in Groningen gepland. De zaal waar de lezing wordt gehouden bevindt zich aan de Akerkhof 22. Aanvang 19.30 uur, afronding uiterlijk 22.00 uur.

* workshop opruimen als je stopt met werken

Tijdens het symposium ‘Stoppen met Werken… Hoe moeilijk kan het zijn?’ verzorgen Lies Mulder en Leni van Noord een workshop over opruimen. Het symposium is voor vrouwen van de babyboomgeneratie die in de (nabije) toekomst hun werk beëindigen en de zogenaamde derde levensfase ingaan. Uit ervaring van gepensioneerde babyboomers blijkt het opruimen van werkspullen een belangrijk onderdeel van het afscheid nemen van het werk. Maar hoe doe je dat? Het symposium is op vrijdag 5 april van 09.30 tot 16.00 uur in het BestWesternPlusRestaurant Aduard te Aduard.

* cursus

Lies Mulder (Professional Organizer en collega) en ik geven regelmatig de cursus ‘zijn je spullen je tot lust of last?’ De cursus begint met een startbijeenkomst, gevolgd door een 6-tal maandelijkse terugkombijeenkomsten, waarin je bezig gaat met het opruimen van je huis, en aan de hand van je spullen door je levensgeschiedenis loopt.

Lees hier meer over de cursus.

opgave
Bel of mail: 06 47 44 26 80 of info@deontluikenderoos.nl.

Inspiratie van de ontluikende roos ontvangen? Abonneer je gratis op: ‘la vie en rose’,
10 keer per jaar een email vol opruimwetenswaardigheden!