De Ontluikende Roos

agenda

* 11 oktober: workshop ‘Afscheid nemen van je werk: hoe begin je ‘opgeruimd’ aan een nieuwe levensfase?’

Pensioen is niet sexy, maar het heeft je aandacht wel nodig!

Vrijdag 11 oktober van 12.00 tot 17.00 uur organiseren de stichting VrouwenVisie en stichting Vrouwensalon in Best Western Plus Hotel Restaurant in Aduard het symposium ‘Stoppen met werken … Hoe moeilijk kan het zijn?’ voor hen die het einde van hun werkzame leven aan zien komen. Na afloop van het symposium hebben de deelnemers meer inzicht in hun situatie gekregen en kijken ze vol vertrouwen uit naar de periode dat ze niet meer hoeven te werken. Lies Mulder en Leni van Noord verzorgen een workshop met de titel ‘Afscheid nemen van je werk: hoe begin je ‘opgeruimd’ aan een nieuwe levensfase?’. Folder dagprogramma. Aanmelden kan hier.

* 16 oktober: thema avond ‘Een mens verzamelt wat in de loop van het leven…’

Professional Organizers Leni van Noord en Lies Mulder geven een lezing over hoe je je nabestaanden en jezelf kunt ontzorgen bij uitvaartverzorger ‘de laatste eer’ in Drachten. Inloop 19.00 uur, start lezing 19.30 uur, afsluiting 21.30 uur. Info op de website van ‘de laatste eer’.

* 18 oktober: lezing ‘Laat je niet kisten door de commercie’, georganiseerd door het Platform Jouw Laatste Levensfase

Weinig mensen verdiepen zich graag in geldzaken en de dood is nog minder populair. Dus vallen we bij een sterfgeval blind van verdriet en niet gehinderd door enige kennis van zaken in het regelen van de uitvaart.
Een prachtige en persoonlijk afscheid kan duizenden euro’s voordeliger, stelt Marieke Henselmans in haar boek ‘Laat je niet kisten door de commercie’. De ervaringsverhalen laten zien dat er geen verband is tussen de pracht en de praal. De goede ervaringen zijn inspirerend, de slechte leerzaam. Haar lezing en het boek gaan over o.a. over de 24 knopen die moeten worden doorgehakt én de gevolgen voor de prijs.  Lees verder…

 

Een vraag? Bel of mail: 06 47 44 26 80 of info@deontluikenderoos.nl.

Inspiratie van de ontluikende roos ontvangen? Abonneer je gratis op: ‘la vie en rose’,
10 keer per jaar een email vol opruimwetenswaardigheden!