De Ontluikende Roos

opruim-uitdaging 2020

* Zou je graag een paar opruimklussen willen aanpakken, maar kom je er niet toe?

* Wil je opruimen, maar zit je met de vraag ‘Waar begin ik?’…

Doe dan mee aan de ‘opruim-uitdaging 2020’ van de ontluikende roos!

hoe werkt het?
De opruim-uitdaging 2020 biedt jou maandelijks (uitgezonderd juli en augustus) een opruimklus met duidelijke instructies, waarmee je in je huis aan de slag kunt. Je doet dit op je eigen tijd en in je eigen tempo. De opruimklus geeft een duidelijke focusplek en is bewust behapbaar gemaakt. Het mooie van deze aanpak is dat het je helpt om in beweging te komen én te blijven. Met als doel, stukje bij beetje, rust in je huis en hoofd te creëren.

wat past jou?
Zit de vraag ‘Waar begin ik?’ je dwars dan is het raadzaam om elke maand mee te doen. De  onderwerpen betreffen allerlei zaken, waardoor je jezelf de kans geeft op allerlei plekken in huis een opruimslag te maken.
Heb je een aantal categorieën die je graag wilt opfrissen, check dan maandelijks of de aangeboden opruim-uitdaging daarbij past.

onderwerp
Het onderwerp wordt elke maand aangekondigd in La vie en rose, een gratis email vol opruimwetenswaardigheden van de ontluikende roos, en op de website.
Het onderwerp van maart is: de onderkleding (hemdjes, onderbroeken, bh’s, sokken).

kosten
Eén keer meedoen kost € 25, twee keer meedoen kost € 50 et cetera.

aanmelden
Aanmelden kan per email: info@deontluikenderoos.nl. Na je aanmelding stuur ik je een betalingsverzoek. Is dat voldaan, dan ontvang je hiervan een bevestiging, vergezeld van de opruim-uitdaging.

Zijn er nog dingen onduidelijk voor je? Mail of bel: 06 47 44 26 80.

Inspiratie van de ontluikende roos ontvangen? Abonneer je gratis op: ‘la vie en rose’,
10 keer per jaar een email vol opruimwetenswaardigheden!